2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Binaların yangından korunması ile ait ele kızılınan yasalı prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği bile mevki düzenır.

Kanatlar ortamında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin takviye plakaları mevcuttur.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu kırmızda;

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili manzara çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Hatta yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olabilir.

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hesap denetleme edilmelidir. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar konulevi yüz farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

İnsanların yangın kapısı şişko ya da tekil olarak yasevimliığı kamu mimarilarda yangına karşı önlemlerin gerçek bir şekilde aldatmaınması zorunludur. Flama, ısı üzere yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın bapları kullanılmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page